НИСМО ЗА ЈЕДНО ЛЕТО

Екипа Нафтагаса из Елемира на убедљив начин је тријумфовала на војвођанском „Истоку” и први пут у историји која траје 101 годину дошла до трећелигашког каравана. Била је убедљива у пролећној сезони, а Никола Грбић (са слике), капитен, ставио је до знања да није дошла до тријумфа да би једно лето играла у српсколигашком каравану.

Грбић је 2293 минута провео на терену, по томе је први играч „нафташа“, уз све то, дефанзивац Елемираца постигао је два гола.

– Заслужено смо дошли до првог места, свака част ривалима, али сам уверен да ћемо бити конкурентни са свима у српсколигашком друштву. Караван ми је познат, четири године са Радничким сам играо у Српској лиги, последње две сезоне сам допринео да Нафтагас дође до историје и трећелигашког такмичења.

Грбић је интелектуалац висоог кова, дипломирани инжењер и најавио је да ће у новој сезони Елемирци имати далеко јачи тим.

– Стигли су Чигоја, Савановић, Ћушић и биће још новајлија. Конкуренцију смо подигли на највиши ниво, а морам истаћи, готово комплетна екипа је стекла искуство на српсколигашким теренима. Поред нас искуснијих, за ове две сезоне, никад нисмо имали јачи омладински погон.

Тренер Владимир Грбушић заказао је прозивку за З. јул, најавио је десетак припремних мечева, а капитен Грбић каже:

– Једва чекамо да почну припреме. Нас неколицина, већ смо кренули са индивидуалним радом, пре нашег разговора претрчао сам шест километара и била су нас четворица првотимаца. Комплетно село је уз клуб, организација је на највишем нивоу и никога не треба да зачуди што ћемо бити конкурентни свима. Поновићу, нисмо се пласирали у Српску лигу да бисмо играли годину дана, хоћемо далеко више – истакао је Никола Грбић, лидер екипе из Елемира.

Б. Цвијетић

Извор: http://www.zurnal.rs

 

ОБЈАВЉЕНО: 27. 06. 2022.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!