НИСМО ЗАСЛУЖИЛИ ЗАЧЕЉЕ

После силних промена у зрењанинском српсколигашу, очекивао се добар старт, али изабранщи новог тренера Здравка Рауковића су заказали. У припремном периоду, како су навијачи приметили, црвено – црни су летели по терену, у прва два првенствена кола, крила су била скресана.

Имали су директор Данијел Вукмирица и тренер Рауковић, састанак са играчима, главна питања била су на тапету: зашто слабо и како боље?

– Не могу да се пожалим на рад и тренажни процес, свесни су да нису пружили максимум и да морају више и то треба да очекујемо. Биће неких промена, имамо довољан број играча у ротацији и морају да се докажу. Старт првенства потврдио је да ће неизвесност пратити сваки меч. Имали смо прилике које нисмо искористили и кажњени смо на суров начин – истакао је Рауковић.

Приметно је да Стефан Попов и Марко Ковачевић добро функционишу у нападу. Ковачевић је, против Тисе, постигао гол, Попов је уздрмао стативу и обе акције проистекле су из међусобних додавања.

– Нисмо заслужили да после два меча будемо на зачељу. Нисмо надиграни у утакмици са Тисом, имала је више среће и искористила је што се указало. Из иницијативе и честих шутева нисмо дошли до боље реализације. Време лечи ране и уверен сам да ће брзо доћи до поправног – истакао је млади Попов.

Свесни су Зрењанинци да морају више и боље.

– Имамо услове да то и остваримо. Гостујемо у Бачкој Паланци и спремни смо да надокнадимо пропусте из првих дуела. Нема шта да изгубимо, све је на нама. Сврстали су нас у групу фаворита и из те групе нико није у горњем делу табеле. Све може да се стигне, имамо стрпљења и снаге да истрајемо – јасан је нападач Попов.

Извор: http://www.zurnal.rs

 

 

ОБЈАВЉЕНО: 26. 08. 2023.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!