НИШТА НИЈЕ ИШЛО ПО ПЛАНУ

За Спартаков учинак у досадашњих десет одиграних утакмица најкраћи опис је од сјаја до очаја. Кренули су Голубови силовито и све до петог кола били непоражени уз освојених осам бодова, а онда је уследио пад.

Пораз од Чукаричког, по бод извучен против ТСЦ-а и Јавора, а онда три узастопна пораза нанизали су Суботичани. Просули су бодове у Новом Пазару, потом на свом терену изгубили од Напретка, да би на ред дошло гостовање у Новом Саду и дуел против новајлије у суперлигашком друштву, екипе Младост ГАТ. Очекивало се да ће Спартак забележити позитиван резултат против тима који од првог кола није укњижио тријумф, али се то није остварило. Младост ГАТ је „скресала крила“ Голубовима и освојила три бода.

– После доброг почетка упали смо у кризу. Слабо смо ушли у утакмицу у Новом Саду против Младости и то је сигурно један од више фактора који су одредили ток и исход меча. Дозволили смо ривалу да постигне гол, после тога смо се мало тргли, заиграли агилније и покушали да изједначимо, али нам ништа није ишло по плану. Слабо смо стварали шансе, готово никако и то нам није дозволило да променимо резултат и узмемо бар бод већ нас одвело до трећег узастопног пораза.

Пред Суботичанима је још једно гостовање нишком Радничком на чије кормило је стигао Ненад Лалатовић. Биће то тежак испит за тим са севера Бачке јер се после лоше серије мора наћи рецепт за повратак на колосек успеха.

 – Надам се да се назире крај овој кризи и да ћемо већ у Нишу против Радничког успети да остваримо добар резултат. У наредним данима ћемо покушати да исправимо све оно што није добро, да се спремимо и надокнадимо пропуштено на мечу у Новом Саду, а и у претходним сусретима. Добро би било да остваримо позитиван резултат јер нам после гостовања у Нишу следи двонедељна репрезентативна пауза која ће свима бити од користи да се главе охладе, консолидују редови и све коцкице сложе – поручује везиста Суботичана.

М. Новковић

МОРА БОЉЕ ПРОТИВ НИШЛИЈА: Јанко Тумбасебић ФОТО: Н. Стантић

Извор: http://www.zurnal.rs

 

 

 

ОБЈАВЉЕНО: 14. 09. 2022.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!