НОВАЈЛИЈЕ СЕ НАМЕЋУ

ЈЕДИНСТВО (СТАРА ПАЗОВА) НИЈЕ ЗАКЉУЧИЛО СПИСАК

Фузију Јединства (СП) са успешнијим Фениксом 1995 поздравили су сви добронамерни у фудбалу, али остало је отворено питање где ће се тренирати и играти првенствене утакмице. Стадион Јединства је запостављен, осим травнате површине, која се редовно одржава. Прогураће некако јесен, кажу у клубу, а ако се неке административне препреке отклоне, треба очекивати да ће гледаоце на Феникс арени дочекати бољи услови за праћење мечева.
Пажњу навијача Јединства заокупља и питање појачања, да би ублажили бригу око опстанка. Многи играчи су отишли, а недавно су се пред вратима нашли Матија Миливојевић и Илија Куриџа, као и појединци који после првог теста нису задовољили.
Управа клуба коначно је заоштрила критеријуме код довођења фудбалера и њиховог гомилања. За сада су интересантна осморица, преговара се са још двојицом, али приоритет је довођење играча из категорије бонуса. Остао је из минуле сезоне стандардни Немања Матовић (2003), док су статус изтубили штопер Алекса Бељић и нападач Урош Обрадовић (2002), који је био успешан и у школи Рада. Имао је понуда за одлазак, али решио је да се озбиљније наметне стручном штабу.

Припреме протичу по плану, захваљујући и посвећености фудбалера и дисциплини на тренинзима – каже Милан Вујасин, шеф стручног штаба.- Имамо новајлија, неки су се већ наметнули као озбиљна појачања, док ћемо остале да скенирамо кроз утакмице, желимо што пре да искристалишемо најбољи састав. Потребан нам је још један нападач и бар двојица млађих.
После теста са прволигашем ИМТ-ом, за суботу је заказан са Првим мајом из Руме.

ИСКУСТВО: Милан Вујасин

М. Бзовски

Извор: http://www.zurnal.rs

ОБЈАВЉЕНО: 14. 07. 2022.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!