НОВАЈЛИЈЕ ТСЦ-А: СПРЕМНИ ЗА ОДБРАНУ ТРЕЋЕГ МЕСТА

Милан Радин и Ђорђе Цветиновић жељно чекају пролеће

Бачкотополчани се већ шест дана вредно припремају на теренима своје академија фудбала.

Жарко Лазетић, тренер ТСЦ-а, заједно са својим сарадницима све више појачава рад како добро спремио екипу за наставак првенства, у којем ће циљ тима бити останак на трећем месту.

Прве новајлије у плавом дресу су искусни везиста Милан Радин, доскорашњи играч Динама из Батумија и штопер Душан Цветиновић из крагујевачког Радничког 1923.

– Познајем велики број нових саиграча, са некима сам био заједно у претходним клубовима. Одлично су ме прихватили, не осећам се као новајлија. Свиђа ми се Бачка Топола као град, у клубу је добра атмосфера. Услови за тренинге су изванредни, зато ми је драго што сам дошао овде, знам да нисам погрешио. Задатак ми је да се добро спремим и докажем стручном штабу. ТСЦ је један од најбоље организованих клубова у Србији, није чудо што је на трећем месту, верујем да ћемо остати иза вечитих и обезбедити групну фазу европског такмичења за следећу сезону – истакао је Радин.

Цветиновић је јесенас добро играо у клубу из срца Шумадије, висока позиција ТСЦ-а мотивисала га је да се пресели у Бачку Тополу.

– Све иде по плану. Желим да се што боље спремим и докажем кад почне пролећни део првенства. Овај део припрема је најтежи, али га одрађујемо без проблема. Верујем да смо способни да одбранимо треће место и целу јесен следеће године играмо на међународној сцени – јасан је Цветиновић.

ФОТО: ТСЦ

Извор: http://www.zurnal.rs

ОБЈАВЉЕНО: 26. 12. 2022.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!