НОВЕ БАНОВЦЕ НАПУСТИЛО ШЕСТ ИГРАЧА, ИСТО ТОЛИКО И ДОШЛО

Омладинац је имао турбулентну јесен, старт за незаборав, затим серија од осам победа и у финишу два пораза. Како је на клупу сео искусни тренерски вук Душан Кљајић екипа се резултатски стабилизовала и померила ка горњрм делу табеле. Започети посао искусни стручњак наставио је са припремама за наставак сезоне.

Почели су 18. јануара и на теренима Куће фудбала у Старој Пазови, где се окупило 24 фудбалера. У плану је да одиграју шест провера, прва утакмица је одиграна са Будућношћу (Салаш Ноћајски), у недељу снаге ће одмерити са београдским зонашем Ц. Звездом (М.М.Луг), недељу дана касније ривал је Звездара, следи прволигаш Нови Сад 1921, Раднички (Шид) и генералка је са Ушћем (24.02.).

Прелазни рок у клубу из Нових Бановаца обележио је одлазак шест играча и исто толико је пристигло новајлија. Бановце су напустили: Радић, Ћебић, Рамовић, Горановић, Чермељ и Лалатовић. Нови играчи су: леви бек Пријовић (Телеоптик), везни Малиш (Будућност), Величковић (ГФК Слобода), везни Аћимовић (Борац), штопер Ћутовић и голман Богуновић су из новосадске Војводине. Стручни штаб је појачан младим тренером голмана Марком Јовичићем.

Јесенас нису имали довољан број квалитетних играча на располагању, нарочито се то осетило кад изостане неки од првотимаца. Искористиће прелазни рок да доведу неколико квалитетних појединаца како би тренер Кљајић у ростеру има довољан број поузданих фудбалера.

Извор: http://www.srbijasport.net

ОБЈАВЉЕНО: 01. 02. 2024.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!