НОВИ ИСПИТ У ИНЂИЈИ

Успели су Немања Илић и другови да се врате из раног резултатског минуса на Новом Београду и са два гола у интервалу од 20-так минута преокрену меч у своју корист. На крају и бод је задовољавајући пошто је Раднички, након изједначујућег поготка у 62. минуту имао зрелије прилике да, ипак, остави бодове у свом дворишту.

Младост ГАТ улази у паклен ритам, први на реду је двобој са Инђијом, а затим ће уследити серија мечева на свака 3-4 дана. После тога планиран је, већ за среду, раније отказани дуел са Смедеревом 1924 на ГАТ арени…

– Очекује нас утакмица против екипе која претендује на највиши пласман – каже Бајић. – Табела о томе говори, када су у овом рангу такмичења често су у врху. Инђија има искусну екипу коју чине играчи са суперлигашким стажом. Знају да играју на резултат и када се све узме у обзир противник је апсолутни фаворит – рекао је Бајић, шеф Младости ГАТ коментаришујући тим са Тојо Тирес арене.

– Много пута сам рекао, ова група играча и клуб не заслужују место на ком се тренутно налазимо. Као и сваку утакмицу до сада, па и за недељни меч имамо највише циљеве. Трудићемо се да продужимо континуитет добре игре у односу на претходне, а за шта ће то бити довољно видећемо.

Штопер, Лука Дробњак надовезао се на речи шефа Душана Бајића:

– Тешка утакмица је пред нама. Инђија је чврста и искусна екипа. Нема сумње да ћемо дати све од себе, надамо се победи.

Меч на инђијској Тојо Тирес арени између домаће Инђије и гостујуће Младости ГАТ на програму је у недељу од 13 сати.

Извор: http://www.fkmladostgat.rs

ОБЈАВЉЕНО: 25. 11. 2023.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!