НОВИ KОРМИЛАР ВОЈВОДИНЕ ИЗ БАЧKОГ ГРАДИШТА ЈЕ ГОРАН ЛАЛИЧИЋ

Нови тренер Војводине из Бачког Градишта је Горан Лаличић, својевремно тренер млађих селекција сада суперлигаша ТСЦ-а из Бачке Тополе. Тако клупа најстаријег клуба имена Војводина није дуго имала упражњено место тренера. После растанка са Светозаром Совиљем, у недељу је Воша играла без тренера и изгубила (1:2) у Раткову од Радничког 1918, а у наредном колу пред својим навијачима угостиће Kрила Kрајине из Бачке Паланке са новим тренером на клупи.

Наравно, разлог пораза у Раткову није био играње без тренера, јер су у претходна четири кола са тренером на клупи укњижили само једну победу и постигли два гола, а у недељу су се на једној утакмици исто толико пута уписали у листу стрелаца. Али, сигурно да је присуство тренера битно, јер се са стране увек више види него на самом терену, па добрим саветом неке ствари током игре могу да се поправе

Сигурно је и то да је тренеру Лаличићу у руке стављен „врућ кромпир“, јер није припремао екипу и прихватио се великог изазова, али је, у време рада са кадетима и омладинцима ТСЦ-а, имао контакте са Војводином, међусобно су играли у припремном периоду и не долази у потпуно непознату средину. Нема сумње да ће му људи у клубу помоћи у адаптацији, а колико ће успети зависи и од односа са играчима. Имајући у виду да у последње време није био такмичарски ангажован, вољни моменат за рад је сигурно присутан и то треба искористити.

Фото: Фудбалери Војводине (БГ)

Аутор: В. Јанков

Извор: https://www.srbijasport.net/

ОБЈАВЉЕНО: 14. 09. 2022.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!