НОВИ ОМЛАДИНАЦ

НА ПРОЗИВЦИ НОВОБАНОВЧАНА 29 ИГРАЧА

Омладинац је почео припреме за Српску лигу Војводина, а на прозивци било је 29 играча, међу њима и десеторица на проби, а прикључена су и петорица из омладинског погона.
– Чланови Управног одбора пожелели су успехе и добар рад, имамо све услове за тренажни процес, а од недеље ћемо на терен два пута дневно. Заказали смо осам провера, биће довољно да уиграмо екипу – истакао је Андрија Пољак, млади шеф струке.
Играчки погон је готово потпуно измењен. Председник Игор Митровић рекао је следеће:
Гајић, Кукољ, Тиодоровић, Осман, Милојевић, Мојсиловић, Голубовић, Мрђа, Бајић и Гуџулић нису више чланови клуба – каже Игор Митровић, председник Омладинца.- Не знамо шта ће да уради Радојчић, а искусни дефанзивац Жељко Савић је у неудомици како да усклади пословне и фудбалске обавезе. Надамо се да хоће.
Бановчани су одлучили да промене погон, јер је пролећна сезона била једна од најлошијих.
– Хоћемо и да подмладимо тим, то је један од наших приоритета. Капитен Лежаић много је учинио и хоћемо да настави са нама, па чекамо његову одлуку по доласку са годишњег одмора. Задужио је клуб и треба да и даље предводи младу екипу. До сада су стигла осморица. После Срећка Миливојевића, ту су Никола Максимовић, Александар Стевановић, Бојан Ћалић и Бранко Шевић, а јуче су још тројица оверила сарадњу. Дошао је искусни голман Бојан Кнежевић, који је паузирао прошлу годину, бек Бошко Тривић, из категорије бонуса из Инђије, а штопер Предраг Поповић (22, на слици) био је члан Црвене звезде (ММЛ).
Наредних дана бићејош новајлија, Омладинац ће имати јачи тим, бићемо полетнији, ангажованији и успешнији – јасан је Игор Митровић.

Б. Б.

Извор: http://www.zurnal.rs

ОБЈАВЉЕНО: 08. 07. 2022.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!