НОВИ ПОРАЗ ОФК БЕЧЕЈА 1918 У ПАНЧЕВУ

Фудбалери српсколигаша са Тисе су изгубили у Панчеву од Динама 1945 резултатом 2:0(0:0). То је трећи пораз момака са Тисе у наставку сезоне и сада су на 13. месту табеле војвођнских српсколигаша, које води у нижи раг такмичења. Међутим, има још доста да се игра и нико у клубу не губе наду да ће се спасити испадања. Само да прораде нападачи. Јер, у досадашње четири утакмице наставка нису постигли ниједан гол и у томе треба тражити разлог посртања на табели. 

– Још једна утакмица у којој нисмо надиграни, али смо на крају заслужено изгубили, јер је ривал постигао два, а ми ниједан гол. Поготово смо у првом полувремену контролисали игру и наша задња линија је била све време, готово, на центру терена. Међутим, шта то вреди кад пред голом ривала нисмо ништа урадили. Да несрећа буде већа, један од нападача Михајло Митић је добио ударац ивећ у 30. минуту је морао да напусти терен. Остаје нам да наставимо са радом и, пошто немамо квалитетног нападача, покушамо од постојећег кадра да некога убацимо „у ватру“. Ко зна, можда ће нам успети. У сваком случају не губимо наду, не напушта оптимизам тренера Бечејаца Драгана Ивановића.  

Дрес ОФК Бечеј 1918 у Панчеву носили су: Милованов, Ћук (од 85 Ћурчић), Пејић, Н. Вјештица, Влаисављевић, Тутњевић (од 85 Чеман), Митић (од 38. Кобиљски), Миловановић, Воргучин, Харди (од 57. Томић), Виденовић.  

Хоће ли се тај оптимизам пренети на играче, остаје да се види. Већ у суботу, кда долази новосадски Кабел.  

В. Јанков 

Повређен: Нападач Михајло Митић је због повреде играо само пола сата – фото: В. Јанков 

Извор: http://www.srbijasport.net

ОБЈАВЉЕНО: 25. 03. 2024.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!