НОВИ ПОРАЗ ВОЈВОДИНЕ ИЗ БАЧКОГ ГРАДИШТА, БОДОВНИ ПОСТ ЈОШ ТРАЈЕ

Имајући у виду резултатску серију од пет узастопних пораза, фудбалери Војводине из Бачког Градишта једва чекају да се идуће недеље сезона војвођанске лиге „север“ заврши. Последњи у низу пораза доживели су у недељу од Препорода у Новом Жеднику, где је домаћин био бољи резултатом 3:1 (2:0).

– Из оправданих и неоправданих разлога бројни фудбалери су изостали, па смо у Нови Жедник отпутовали са само једанаест играча: Бабин, Рондовић, Пеленгић, Бошњак, Вучур, Проданов, Радојковић, М. Јелић, Б. Јелић и Новаковић. Домаћин је на одмор отишао са 2:0, потом је Братислав Јелић смањио резултат, али смо до краја примили још један гол и све се окончало резултатом 3:1 за Препород. Очито је да су многи у нашој екипи већ на одмору. Остала нам је још утакмица са „фењерџијама“ из Ловћенца и надам се да ћемо победити Његош, те се победом опростити од навијача и сезону завршити са 45 бодова, што је мање од планираног, признаје тренер Војводине из Бачког Градишта Ото Барта.

Није на одмет приметити да су Градиштанци јесењу полусезону завршили са 27 бодова на конту, што значи да ће, у случају победе против Његоша, овог пролећа дакупити тек 18. Мало за екипу која је најављивала пласман у самом врху табеле. Имаће о чему да се разговара унутар клуба по завршетку сезоне.

Фото (В. Јанков): Срђан Радојковић је због повреде скинуо копачке, а многи из Воше су „у главама“ већ на одмору

Извор: https://www.srbijasport.net/

ОБЈАВЉЕНО: 30. 05. 2022.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!