НОВИ САД – СЛОБОДА 0:4

Фудбалери Новог Сада доживели су дебакл и убедљиво изгубили од Слободе на свом терену, у 29. колу Прве лиге Србије.

Након врло прецизног испуцавања голмана гостију, Савића, Ужичани су сјајно искомбиновали на последњој трећини терена, Тодор Глишовић је избегао офсајд-замку, а онда и на умешан начин начео „канаринце“ у осмом минуту.

Није се дуго чекало на нови погодак Слободе. После иницијативе Новог Сада, гости су из контранапада по десном боку запретили, Драгићевић је одбранио захтевну лопту, да би на одбитак натрчао Чарлс и у 32. минуту дуплирао предност састава из Ужица. Било је евидентно да је пред домаћима веома тежак задатак, што је добило потврду и у наставку сусрета.

Мреже су мировале, све до 71. минута, када Слобода стиже и до трећег поготка. Овај пут, прецизан је био Србијанац, па потом и још једном, након чега је стављена тачка на бриљантну партију Ужичана и неубедљиво издање Новог Сада.

В. М. Петровић

Нови Сад – Слобода 0:4 (0:1)

ЧЕЛАРЕВО: Стадион ЧСК-а, гледалаца: 400. Судија: Ржић. Стрелци: Т. Глишовић у осмом, Чарлс у 32. и Србијанац у 71. и 82. минуту. Жути картони: (Нови Сад), а (Слобода).

НОВИ САД: Драгићевић, Варва, Милосавић, Рац (Кокир), Дервиши, Врекић (Илић), Пашагић, Мсанга, Маига, Благојевић, Гвозденовић (Сердар).

СЛОБОДА: Савић, Јанковић, Цветић, Алић, Силађи (Радоман), Ђукић (Србијанац), Р. Глишовић, Т. Глишовић (Рашковић), Чарлс (Гајић), Јовановић (Јанковић), Мјунг.

Фото: Ј. Грлић

Извор: http://www.dnevnik.rs

ОБЈАВЉЕНО: 07. 04. 2024.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!