НОВИ СУПЕРЛИГАШ РАСПУЦАН

Спартак – Текстилац 2:4 (2:2)

Гледалаца 100. Судија: Јекнић (Палић). Стрелци: Живковић у 17. и Матковић у 35. за Спартак, Давидовић у 11. и 42, Зекић у 69. и Клифорд у 87. минуту за Текстилац.

СПАРТАК:Инић, Пејић, Пушкар, Ћук, Малиновић, Матковић, Живковић, Чејић, Френсис, Павловић, Рошевић. Играли су још: Галин, Макаји, Радуловић,Грбић, Станковић, Луцијус, Вујовић,

ТЕКСТИЛАЦ: Браћ, Луковић, Средојевић, Марјановић, Коџић, Станковић, Ђурић, Васић, Давидовић, Принц, Шавија. Играли су још: Дринчић, Паљевић, Стевановић, Димковић, Дашић, Клифорд, Зекић, Остојић.

У дуелу против комбиноване екипе Спартака, играчи новог суперлигаша из Оџака су у првој од укупно планираних
шест контролних утакмица забележили победу. Већ у 11. минуту Ђурић је изврсно упослио Давидовића, чији је шут са 20 метара завршио у мрежи – 0:1.

Вођство Оџачана трајало је кратко, јер је Живковић са сличне удаљености изједначио – 1:1. У 35. минуту уследила је контра Суботичана, а на повратну лопту добро је реаговао Матковић и савладао немоћног Браћа – 2:1. У финишу првог дела спретни Давидовић је други пут приморао на капитулацију Инића – 2:2.

Прво је Зекић у 69. минуту преварио чувара и затресао мрежу Суботичана – 2:3. У завршници Клифорд, који је у Оџаке дошао на пробу из Јужноафричке уније је после брзо изведеног прекида с десне стране добро скочио и главом из близине затресао мрежу домаћина за коначних 2:4.

Р. Медић

Извор: http://www.zurnal.rs

ОБЈАВЉЕНО: 22. 06. 2024.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!