НОВИ ТРЕНЕР ОФК КИКИНДЕ ЈЕ ЗДРАВКО ТРИВКОВИЋ

На Градском стадиону у Дистричкој улици, представљен је нови шеф струке ОФК Кикинде, Батајничанин Здравко Тривковић (38). Последње две сезоне провео је у војвођанском лигашу Дунаву из Старих Бановаца, а сада ће се окушати у српсколигашкој конкуренцији. 

– Надам се успешној сарадњи, а овде сам да подигнемо Кикинду на виши ниво. О будућим колегама и стручном штабу сам чуо све најбоље и уз значајне амбиције клуба и овај податак је утицао на моју одлуку да се прикључим тиму. Даћу све од себе да клуб напредује и да сви идемо узлазном путањом. Припреме започињемо 8. јула и све је даље на нама. Ове године у лигу су ушле квалитне екипе које су и финансијски моћне, а друга година у једном рангу може бити и најтежа. Имаћемо доста посла, али, искрено, ја се не бринем за наш стаус и за наш успех – рекао је Тривковић.

Спортски директор Марко Вукобрат додао је:

– Биће то наставак позитивне приче из протекле сезоне, у којој смо имали тренера који је дебитовао у Српској лиги, што је случај и сад. У одабиру новог шефа, и поред звучнијих имена, пресудила је његова велика заинтересованост и жеља да ради у Кикинди. Први корак за нову сезону је урађен, а то је именовање новог тренера, а у сарадњи са њим ће се тражити појачања и постављати циљеве.

Д. П.

 

 

 

 

ОБЈАВЉЕНО: 24. 06. 2024.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!