НОВО ИЗДАЊЕ БЕЧЕЈАЦА, ИПАК, НИЈЕ УСПЕЛО ДА СРУШИ ЛИДЕРА

Са резултатског аспекта гледања, неуспела премијера крај Тисе! То би у најкраћем био коментар окршаја Бечејаца са лидером Словеном. Једна непажња однела је три бода у Руму и то у последњем минуту првог дела утакмице, када је већ вићина мислила да ће се отићи на одмор без голова.

Прво је Воргучин погрешио на десном боку, па онда беспотребно начинио прекршај. Осетио је тренер Драган Ивановић одакле прети опсност и са клупе упозорио на „другу стативу“, што су чули сви на стадиону, само његови играчи не!? У серији гршака ни голман Милованов није најбоље реаговао код високо убачене лопте са леве стране, потом никога од играча није било да покрије простор код друге стативе и Игњићу је био олакшан посао да главом пошаље лопту у мрежу.

– Тактички смо се супростсвили колико смо могли. Треба знати да је наш ривал дуже време заједно, а ми смо тек последње четири недеље на окупу у овом издању. Ипак треба времена да се све коцкице сложе. Уз то, терен није у најбољем стању, па смо покушали прескакањем да освајамо простор, а то није ишло најбоље. Били смо лишени помоћи искусног Томића, који се жали на повреду листа ноге, а Кобиљски, који би требало да буде један од кључних играча у нападу, није целе недеље тренирао, па је логично да, када сам га увео последњих пола сата, није могао да пружи очекивано. Све у свему, мора још доста тога да се уради на тренинзима, а посебно да се не праве грешка у фази одбране. Са нападом је нешто тежа ситуација, јер нам недостаје прави гол играч. Архивирали смо Румљанеи окрећемо се Кикинђанима, чији ћемо гости бити у суботу. Управо путујем да одгледам њихову утакмицу са Омладинцем, како бих што бољеприпремио екипу за суботње гостовање, рекао нам је ноћ после утакмице тренер Бечејаца Драган Ивановић.

Оно што радује, су нешто попуњеније трибине Градског стадиона крај Тисе. Међутим, по возилима на паркингу види се да је било доста присутних из Руме и околних места Потисја, што значи да се још увек чекају домаћи навијачи.

В. Јанков

Честа слика: Пред голом Бечејаца – фото: В. Јанков
 
ОБЈАВЉЕНО: 04. 03. 2024.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!