НОВОСАЂАНИ НАЈАВЉУЈУ СЕНЗАЦИЈУ У ХУМСКОЈ: СПАРТАК ЈЕ ИЗНЕНАДИО ПАРТИЗАН, ЗАШТО НЕ БИСМО И МИ

Младост мотивисана пред суботње гостовање

После пораза на пролећној премијери од Јавора, директног конкурента у борби за опстанак, новосадску Младост очекује гостовање Партизану и тежак задатак да против вицешампиона вади флеке из сусрета са Ивањичанима. Упркос тежини изазова Љубомир Ристовски, стратег Младости, пред пут у Београд нагласио је да његов тим не носи белу заставу.

„Тешка недеља је иза нас, претрпели смо болан пораз који нисмо очекивали, али живот иде даље и морамо се подићи. Партизан је фаворит и немамо шта да изгубимо. Покушаћемо да одиграмо најбоље што можемо, да не направимо грешке које смо правили на пролећној премијери, да играмо боље и једноставније. Неће бити лако јер је Партизан квалитетан тим и игра на домаћем терену. Сигуран сам да не можемо да поновимо онако слабу партију као против Јавора. Тај пораз био је непријатан и неочекиван, међутим имајош много да се игра. Нећемо већ после прве утакмице размишљати песимистично. Много је нових играча и очекујемо да временом будемо све бољи. Докле год постоји шанса радићемо и надати се опстанку. Шест је бодова разлике и још много има да се игра. Све ће зависити од нас и наших игaра. Лига је таква да свако свакога може да победи, распоред је тежак за нас у наредним колима, али Спартак је изненадио Партизан, зашто не бисмо могли и ми“, казао је Ристовски.

Младост после 20. кола заузима претпоследњу позицију са 13 освојених бодова, међутим скроман учинак није угасио наде Новосађана што потврђује сав везисте Немање Милића .

„Знамо против кога играмо у суботу и шта нас очекује, свесни смо квалитета и слабости ривала. Верујем у ову екипу и сматрам да можемо да се вратимо у Нови Сад са позитивним разултатом. Било би лепо јер бисмо добили на самопоуздању и даћемо све од себе та то урадимо. Не идемо у Хумску само да бисмо отишли“, рекао је Милић.

Дрес Младости данас је задужио искусни штопер Никола Вујадиновић који међутим неће бити у конкуренцији за суботњи сусрет.

„Желели смо га, нарочито после повреде Срђана Грабежа који је такође левоног. Знамо какав је играч, играо је против нас јесенас, одрадио је целе припреме са Чукаричким и спреман је. Инсистирао сам да дође, а у конкуренцији га очекујем већ после утакмице са Партизаном“, рекао је Ристовски.

Извор: http://www.mozzartsport.com

ОБЈАВЉЕНО: 09. 02. 2023.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!