НОВОСАЂАНИ НАПУСТИЛИ ЦРЊАНЕ

ЗЕЧЕВИЋ МЕРКА ПОЈАЧАЊА

Фудбалери Будућности из Српске Црне зимују на десетом месту војвођанског „Истока“. Изабранщи тренера Миленка Зечевића, освојили су 19 бодова, седам корака су испред ковинског Радничког, првог испод линије опстанка и шест иза петопласиране Слободе.

После разговора са играчима, Црњани у наставку неће да рачунају на тројицу играча. Везиста Владимир Стричевић био је стандардан и на терену провео је 1.215 минута, Александар Леђанац 499, а Дејан Клаић 260 минута.

 – Захвални смо што су били са нама, имају неопходни квалитет, али Нови Сад је удаљен од нас и тешко им је било да одговоре на обавезе. Остали, предвођени Марком Мастилом, и даље су на окупу и нико није изразио жељу да напусти екипу – истакао је Зечевић.

Искусни стручњак најавио је јачу конкуренцију.

– За нас је кључно да носиоци игре остану и појачаћемо екипу са неколицином новајлија. Знамо неопходан профил играча и преговори су у току. Пропусте из јесење сезоне желимо да исправимо, изгубили смо два меча и одиграли реми на нашем терену и превише је кад осам бодова оде из дворишта. Три ремија са гостовања, нису надокнадила те губитке, завређујемо више и то мора да потврдимо на терену – јасан је тренер Зечевић.

Б. Ц.

http://www.zurnal.rs

ОБЈАВЉЕНО: 09. 01. 2024.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!