НОВОСАЂАНИ УСПЕШНИЈИ ОД ГОЛУБОВА У ТРЕНИНГ СУСРЕТУ У ФЦ „ВУЈАДИН БОШКОВ“

По (пре)топлом времену, иако се играло у каснијем термину и под светлошћу рефлектора, фудбалери Војводине показали су да су добро искористили прве две седмице рада и да у фином расположењу дочекују сутрашњи одлазак на наставак тренажног процеса на Златибору.

На овој планини Новосађани ће боравити од 24. јуна до 8. јула и одиграће, како ствари стоје, четири контролна сусрета.

Што се утакмице са Суботичанима тиче, тренери Бандовић и Крушчић могу да буду задовољни трчањем и залагањем кандидата за тим, али, ипак, задовољнији је сигурно први стручњак Војводине.

У 28. минуту леп гол постигао је Андрија Радуловић у 28. минуту и 1:0 био је и резултат после првих 45. минута. У наставку, Алекса Вукановић одлично се снашао у 52. минуту и „боцнуо“ лопту, која је, преко голмана „голубова“ пут завршила у његовох мрежи. Коначних 3:0, пет минута касније, поставио је, после сјајног продора по левом боку, а онда још лепшег ударца под пречку, Калеб Зади Сери.

Данас играчи Војводине имају слободни дан, а у понедељак, у 9.30 часова, одлазе на Златибор, у своју стару базу, хотел „Палисад“.

Војводина – Спартак 3:0 (1:0)

ВЕТЕРНИК: ФЦ „Вујадин Бошков“, играно без присуства публике. Судија: Пјевац (Нови Сад). Стрелци: Радуловић у 28, Вукановић у 52. и Сери у 57. минуту.

ВОЈВОДИНА: Росић, Бутеан, Јеличић, Црномарковић, Ђорђевић, Поповић, Савићевић, Радуловић, Величковић, Кембел, Ивановић. У другом полувремену играли су: Гочманац, Лазаревић, Кораћ, Дробњак, Букинац, Петровић, Полетановић, Гиорбелидзе, Зукић, Вукановић, Сери (Сукачев).

СПАРТАК: Вулић, Ћаласан, Богићевић, Коларић, Бабић, Виторовић, Ђурасовић, Мијић, Бонсу, Томовић, Бјеловић. У другом полувремену играли су: Дулић, Дунђерски,. Керкез, Мијаиловић, Пријовић, Крсмановић, Лукић, Васин, Тодороски, Убипарип, Колинс, Јоцић.

А. Предојевић

Извор: http://www.dnevnik.rs

ОБЈАВЉЕНО: 22. 06. 2024.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!