ОБИЛИЋ ЧЕКА РАТКОВЧАНЕ

На терену у Змајеву, данас је на програму прва утакмица баража за попуну Војвођанске лите „Север“. Обилић, другопласирани у Суботичкој подручној лиги, угостиће Раднички 1918, ривала из Сомборске подручне лиге.
– Очекује нас захгевна утакмица са екипом из Раткова. Неће бити лако, у баражу је увек тешко, мечеви су неизвесни до краја – каже Момчило Раичевић (на слици), шеф стручног штаб Обилића. – Увек сам за то да се игра добар фудбал. До сада сам осам пута учествовао у баражу за разне лиге, надам се да ће и овај бити успешан. Спремили смо се добро, нема повређених и болесних, па сви на терену треба да пруже максимум да бисмо обезбедили предност за реванш. Верујем у играче, очекујем подршку више од хиљаду гледалаца.
Раичевић је преузео Обилић на почетку пролећне сезоне и успео да сачува друго место.
– Пратили смо игре Радничког, оставио је добар утисак, али морамо да искористимо предност терена за мирнији реванш – каже Раичевић.
Вукашин Радевић, представник клуба, са оптимизмом чека дуел:
– Све је спремно и за утакмицу влада велико интересоване. Настојаћемо да и да остваримо добар резултат. Верујем у шефа струке и играче, желимо да поново будемо део Војвођанскелиге Север. 

С. Стојиљковић

Извор: http://www.zurnal.rs

ОБЈАВЉЕНО: 19. 06. 2022.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!