ОЧЕКИВАЊА ИЗ РЕДОВА СПАРТАКА ЖК ПРЕД ГОСТОВАЊЕ ЦРВЕНОЈ ЗВЕЗДИ (ВИДЕО)

Фудбалери Спартак Ждрепчеве крви имаће изузетно тежак задатак у следећем колу, пошто гостују екипу Црвене Звезде, актуелном прваку државе. Суботичани се налазе у резултатски кризи и у Београд одлазе са жељом да прикажу добру игру и да се што боље супроставе црвено-белима. Утакмица се игра у Београду недељу 9. октобра са почетком од 15:30 часова.

Предстојећу утакмицу најавио је нови шеф струке Љубиша ДунђерскиЧеститао бих прво Звезди на одличној игри и победи над Ференцварошем. Ова утакмица по нас можда и долази у најбољем моменту. Након пораза код куће од Радничког из Kрагујејвца идемо на мегдан прваку државе који игра одличан фудбал. Звезди се не прети, Звезди се супроставља и верујем да моји момци знају шта их очекује. Радили смо добро за ову утакмицу и ако будемо прави и хомогени верујем да можемо извући позитиван резултат за нас.

Нападач Лука Бијеловић истиче тежину предстојеће утакмице – Очекује нас најтеже гостовање у овом првенству. Не треба тошити пуно речи о екипи Црвене Звезде, сви знамо ко су и какав фудбал играју у последњих пар година. Идемо у Београд да одиграмо једну праву мушку утакмицу а надамо се и верујемо да ћемо се вратити са позитивним резултатом.

 

 

Извори: https://www.youtube.com/c/spartakzv

ОБЈАВЉЕНО: 08. 10. 2022.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!