ОЧЕКУЈЕМО ПОВРАТАК КРАСИЋА

ПРЕДСЕДНИК ОФК БЕГЕЈА ИЗ ЖИТИШТА, ЈОВИЦА КАТИЋ ЗАДОВОЉАН ОСМИМ МЕСТОМ НА ВОЈВОЂАНСКОМ ИСТОКУ:

Фудбалери ОФК Бегеја јесењи део првенства у Војвођанској лиги Исток завршили су на осмом месту и, што се тиче зеленог правоугаоника, одавно су на одмору, мада је већина активна на теренима за мали фудбал – у току је неколико турнира, у Зрењанину и околним местима, па користе прилику да буду с лоптом.

Председник Јовица Катић после jeceњег дела сезоне резимира утиске:

– После свега, можемо да будемо задовољни пласманом. Имамо на уму и протеклу сезону кад смо буквално у последњим тренуцима чували статус и зато нам је и био циљ да се за место које нам обезбеђује опстанак у овом рангу.

Занимљиво: Бегеј је на свом терену поражен на три утакмице, потом, изгубљено надокнађивао на страни?

– Изгубили смо несрећно мечеве код куће, само нас је Младост из Омољице надирала и заслужено савладала. Анализирали смо тај дуел и констатовали да је од самог почетка све кренуло наопако, али све је то сада иза нас и остају нам и тај окршај и други као искуство од користи за наставак првенства.

Пролећни део ће, ма како то сад изгледало, ускоро, како ћете да се припремите?

– Стартоваћемо половином јануара. Разговарали смо са неколико екипа у вези одигравања контролних утакмица, планирамо бар седам. Играчки кадар требало би да остане исти, неколико фудбалера нам се понудило, проценићемо добро да ли је неопходно да доведемо некога – морао би да буде баш појачање. Очекујемо повратак Илије Красића, изванредног играча, јесенас због повреде није одиграо ниједан меч. У сваком случају, спремни ћемо да дочекамо пролећне изазове – поручио је председник ОФК Бегеја Јовица Катић.

Д. Милићев

Извор: http://www.zurnal.rs

ОБЈАВЉЕНО: 29. 12. 2023.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!