ОД ПОНЕДЕЉКА ДИРЕКТНИ ПРЕНОСИ УТАКМИЦА ФУТСАЛ ЛИГЕ ВОЈВОДИНЕ НА YOUTUBE КАНАЛУ ФУДБАЛСКОГ САВЕЗА ВОЈВОДИНЕ

Са задовољством Вас обавештавамо да од понедељка 16. октобра 2023. године почињу директни преноси утакмица Футсал лиге Војводине на званичном каналу Фудбалског савеза Војводине.

План је да се у овој полусезони преносе најзанимљивије утакмице и да у преносима сви клубови буду подједнако заступљени како би се на тај начин афирмисао и медијски промовисао футсал на територији Војводине.

Реализацију пројекта почињемо преносом утакмице 2. кола из Новог Бечеја у којој се састају домаћи КМФ „Тиса“ и гости из Вршца КМФ „Форум“.

Утакмица се игра у сали СРЦ „Јединство“ у Новом Бечеју у понедељак 16. октобра са почетком у 19:30 часова, a директан пренос можете пратити на званичном YouTube каналу ФСВ: https://www.youtube.com/@fudbalskisavezvojvodine

Обе екипе оствариле су победе у првом колу. Тиса је у Новом Бечеју савладала Нову Пазову резултатом 3:0, а Форум је у Вршцу славио против суботичког Full Feel-a резултатом 8:2.

Новобелчејци, изабраници тренера Мите Kобиљског добро су отворили утакмицу, да би у вођство дошли већ у 6. минуту, аутоголом Славка Марића. После брзог вођства Новобечејци су наставили у истом ритму, што је резултирало другим голом. После лепе и брзе акције у три потеза, у 18. минуту искусни Небојша Ђукић повисио је вођство свог тима на 2:0, што је био резултат у полувремену.

У наставку Новобечејци су играли нешто опрезније, зналачки чували стечену предност, да би се у 26. минуту у листу стрелаца уписао и Марко Вујовић, који је са леве стране ефектно затресао мрежу за недостижних 3:0, што је на крају био и коначан резултат.

ТИСА – НОВА ПАЗОВА 3:0 (2:0)

СТРЕЛЦИ: 1:0 Марић (аутогол) 6, 2:0 Ђукић 18, 3:0 Вујовић 26. минут.

Вршчани су Суботичане надиграли много бољом и ефикаснијом игром у другом полувремену. 

ФОРУМ – FULL FEEL 8:2 (3:2)

СТРЕЛЦИ: Везмир (2, 16, 24. и 32. минут), Радисављевић (15. минут), Јанковић (27. минут), Борковић (33. минут) и Малиџан (36. минут) за Форум. Седлић (4. минут) и Рапаић (19. минут) за Full Feel.

У претходном првенственом сусрету ова два противника одиграном у Новом Бечеју 27. марта 2023. године у оквиру 14. кола Футсал лиге Војводине 2022/23. славила је домаћа Тиса резултатом 7:4 (1:1). Снимак те утакмице можете погледати на следећем линку: https://www.youtube.com/watch?v=i1WIdSenDA0

 

 

 

ОБЈАВЉЕНО: 13. 10. 2023.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!