ОДБРАНА БОЉИ ДЕО ТИМА

ЖЕЛЕЗНИЧАР НА ПОСЛЕДЊА ДВА ГОСТОВАЊА НИЈЕ ПРИМИО ГОЛ

На тешком гостовању у Клупцима, фудбалери Железничара, током целог сусрета, пружали су добру игру, али меч са Лозницом завршен је без голова. Са утакмицом мање, јер је дуел са Мачвом одложен због обавеза Шапчана у Купу Србије, налазе се на петом месту, са 11 бодова мање од лидера ИМТ-а.

Добру игру у Клупцима, као и на претходним утакмицама, пружио је Марко Конатар:

– Одиграли смо тешку утакмицу, са неугодним ривалом, и заслужено смо се вратили с бодом. У тврдој

игри могли смо, као и домаћини, да преломимо меч, али резултат је реалан дешавањима на терену.

Панчевци су у првенство ушли амбициозно, са жељом да се пласирају у Супер лигу.

– Има још да се игра и много је бодова у оптицају, па верујем да можемо до циља. У односу на пролеће, кад смо играли у баражу за пласман у елиту, имамо нови тим, здраву конкуренцију за свако место и треба још мало времена да се сложе све коцкице. Добра ствар је што смо на два последња гостовања завршили утакмице без примљеног гола, али остао је жал што нисмо реализовали по неколико прилика у Клупцима и Сремској Митровици.

Иако пружа запажене игре, Конатар се до сада није уписао међу стрелце.

– Задовољан сам играма и како све иде за сада, најважније да бележимо добре резултате. У првом плану је да одрадим све што тренер Сивић захтева на утакмици у корист екипе, па после да размишљам о голу ривала.

Иако у СРЦ Младост стиже некадашњи суперлигаш Рад, Конатар очекује освајање бодова и корак ближе водећим екипама:

– Предстоји нам тежак задатак јер Грађевинари имају добар тим и појединце, иако то није испраћено успешним резултатима. Нема опуштања, желимо победу и максимално се спремамо да адекватно одговоримо захтевима утакмице.

Б. Стојковски

ОБЈАВЉЕНО: 05. 10. 2022.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!