ОДБРАНА И ДАЉЕ БОЉИ ДЕО ТИМА

РАДНИЧКИ (СМ) БЕЗ ГОЛОВА СА ПАНЧЕВЦИМА

Сусрет Радничког 1922 и Железничара завршен је без победника, мреже су мировале у граду на Сави, али то не значи да утакмица није била динамична и занимљива за публику. Панчевци су у Митровицу дошли по три бода, али домаћин ни једног тренутка није дозволио ривалу да успостави доминацију на терену и наметне ритам.
– Задовољан сам виђеним на терену. Железничар је, сигурно, међу најозбијнијим екипама у лиги и чињеница да је на челу стручног штаба стручњак као Томислав Сивић довољно говори о озбиљности и намерама Панчеваца у првенству које имају, а то је пласман у елиту – каже Дејан Николић (на слици), шеф струке Радничког.
Имајући то у виду, Митровчани су у меч ушли дисциплиновано и нису дозволили противнику да наметне темпо и игру.
– Онемогућили смо госте да нас озбиљније угрозе. Нисмо, међутим, успели да превазиђемо бољку звану неефикасност.
Искусни тренер свестан је проблема са којим се његов тим сусреће.
– Нема победе без голова, а поново нисмо искористили добре прилике и остали смо тим са најмање постигнутих голова у овој конкуренцији. Немам шта да замерим играчима, али морамо добро да радимо на офанзивном сегменту игре и да коначно почнемо да шансе претварамо у голове и бодове – јасан је Николић.

НА БЛАГАЈНУ ОД 12 САТИ

Пред Митровчанима је утакмица шеснаестине финала Купа Србије са Партизаном (Београд). На програму је сутра од 15 сати на Агропапук арени.
Продаја улазница почеће данас и трајаће од 12 до 18 сати на благајни ПСЦ Пинки. Због великог интересовања свако лице може да купи највише четири. Цена улазнице износи 300 динара.

Фото: Раднички (СМ)

С. Ж.

Извор: http://www.zurnal.rs

ОБЈАВЉЕНО: 27. 09. 2022.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!