ОДБРАНА КАО СИР

Фудбалери Бегеја доживели су тежак пораз на свом терену од Младости из Омољице, примили су чак четири гола. На претходном мечу са Козаром, одбрана је поклекла пет пута и то показује да не штима све у последњем бедему. Одсуство неколицине играча, очигледно, утицало је на нестабилност овог дела тима. Искусни голман Бојан Тривуновић трудио се колико је могао да заустави опасне нападаче Младости, али често је био на ветрометини, јер су гости лако освајали простор и стварали шансе.

– Знали смо да нас чека тежак меч и неугодан противник. Договорили смо се како да играмо, али ослабљени нисмо могли да остваримо планирано. Недостајао нам је Умићевић, па је на његовом месту заиграо нападач, капитен Грбић, на терен је истрчао без тренинга због болести. Било је још ровитих фудбалера и то се одразило на игру. Примили смо четири гола, мада смо имали прилике, али једноставно није нам се дало. Да је Мирчетић, у трећем минуту, био присебнији пред голом гостију ко зна како би се меч одвијао. Добре прилике пропустили су Голијанин, Куч и Новаковић, тако да је резултат могао да буде и другачији – каже Тривуновић.

Бегеј гостује Полету у Идвору.

– Биће тешко, ради се о искусним играчима, а већина је из београдских клубова. Враћа нам се Умићевић, вероватно и Красић, а верујем и да ће се здравствено стање неколицине играча побољшати, што нам даје наду да бисмо могли до повољног резултата. Неће, ипак, бити лако и мораћемо да одиграмо боље и одговорније – јасан је Тривуновић. 

Д. Милићев

Извор: http://www.zurnal.rs

ОБЈАВЉЕНО: 06. 10. 2023.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!