ОДБРАНЕ НА НИВОУ

ПАНЧЕВЦИ У ФЦ ,,ТИТАНИК“ ПАРИРАЛИ ЧЛАНУ ЕЛИТЕ ИЗ УКРАЈИНЕ

Железничар – Лавов 0:0

Анталија – ФЦ Титаник. Гледалаца: 100.

ЖЕЛЕЗНИЧАР: Живковић, Симчевић,  Конатар, Балаж, М. Јовановић, Ковачевић, Томић, Гргић, Петровић, Миросављев, Трифуновић. Играли су још: Кожул, Петровић, Обреновић, Поповић, Миликић, Обрадовић, Ђорђевић, Лаиновић, С. Јовановић, Шушњар, Јанковић, Зувић, Кордић.

ЛАВОВ: Рибка, Пономаренко, Олњхови, Муравски, Вовкин, Никитов, Сасовски, Алибеков, Миљченко, Дитјатев, Груј. Играли су још: Кузук, Михајлов, В. Богунов, Р. Михајлов, Ременјак, Бугаи, Есеола.

Фудбалери Железничара су у другој провери на припремама у Анталији, против члана Премијер лиге Украјине, одиграли без голова. Игром су, међутим, још једном показали да ће спремно дочекати старт другог дела првенства. Од првог минута водила се отворена игра, са много дуела, а Панчевци су били бољи и имали више лопту у поседу, али нису успели да то    крунишу у завршници. Последњи бедем, такође, деловао је сигурно, а предњачио је капитен Александар Симчевић. У првих 45 минута, нападачи Петровић, Миросављев и Гргић покушавали су да дођу до гола, али Украјинци су добро реаговали пред шеснаестерцем и нису дозволили да се мрежа затресе. Тренер Томислав Сивић поново је пружио шансу свим играчима и може да буде задовољан виђеним у дуелу са незгодним ривалом из Украјине. Најбољу прилику у финишу, пропустио је Зувић. Фудбалери „дизелке“ проверу у Анталију имаће у недељу са Кајзаром из Казахстана.

ФОТО: Железничар

Извор: http://www.zurnal.rs

ОБЈАВЉЕНО: 02. 02. 2023.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!