ОДЛАЗЕ ПОПОВ И РАНЂЕЛОВИЋ

ЗРЕЊАНИНЦИ ОДРАДИЛИ ПОСЛЕДЊИ ТРЕНИНГ У ОВОЈ ГОДИНИ, ПОЧЕЛО РЕНОВИРАЊЕ ЕКИПЕ

У балону Академије Бамби, играчи Радничког одрадили су последњи тренинг у овој години. Милан Стојаноски, шеф стручног штаба, планирао је да погон остане на окупу до половине децембра, али морао је да промени одлуку. Имали смо заказану утакми са Јединством, али Карађорђевчани нису могли да се сакупе и морали смо да откажемо. Било је у плану и да се састанемо са Телеоптиком у Земунелу али шесторица играча су у грипозном стању и остали смо без провере. Имали смо их на проби, желели да проверимо њихове могућности, па сам одлучио да иду на одмор – истакао је Стојаноски.
 
Данијел Вукмирица, директор клуба, најавио промене у играчком кадру:
 
– Идемо на распуст раније од планираног и остали смо без двојице играча. Голман Милош Ранђеловић, из породичних разлога, напустио је клуб и добио је исписницу, дошао је током лета, али изашли смо му у сусрет. Нападач Стефан Попов тражио је разговор и поставио услов који није финансијске природе, већ позиције у тиму и одговорио сам да може да промени средину. У стању смо да надоместимо одлазак сваког играча.
Првих седам мечева јесење сезоне бранио је Ранђеловић, преосталих осам Андреј Носању категорији бонус играча. Попов је на терену провео 1.006 минута и постигао је три гола. За њега су и раније били заинтересовани неки од српсколигашких и клубова Војвођанске лиге.
 
СТРУЧНИ ШТАБ
 
Раднички је појачао стручни штаб у омладинском погону. Директор Вукмирица именовао је двојицу нових тренера.
 
– Чекали смо паузу да комплетирамо тренерски кадар. Милош Жеравица био је задужен за омладинце и кадете, а наследио га је Владимир Воргић, некадашњи играч Пролетера и других клубова, већ је радио са млађим узрастом. Пионири ће да буду у надлежности Предрага Манојловића, био је тренер у неколико клубова Војвођанске лиге и радио је са најмлађима. Код сениора остаје све исто, Милан Стојановски је шеф, помоћник Срђан Закић, а Горан Гавриловић задужен је за рад са голманима — каже Вукмирица. 
 
СКУПШТИНА
 
Раднички ће ускоро одржати Изборну скупштину. Делегати ће бирати чланове новог сазива највишег клупског органа, председника и чланове Управног одбора.
 
ОБЈАВЉЕНО: 05. 12. 2023.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!