ОДЛАЗИМ, ИСТРОШИО САМ СЕ

ТРЕНЕР ПРЕДРАГ КАНДИЋ НАПУСТИО КЛУПУ ЗРЕЊАНИНСКОГ РАДНИЧКОГ, ВОЈВОЂАНСКОГ СРПСКОЛИГАША

Предраг Кандић није више шеф стручног штаба зрењанинског српсколигаша. После шест и по година у низу напустио је клупу Радничког и јуче се огласио.
– Дуго сам са првом екипом, од колега нико није повезао толико сезона у једном клубу. Одлазим, истрошио сам се и не могу више. Разговарао сам са директором Душаном Танасићем, са Дарком Тошићем, са сарадницима и донео одлуку – почео је Кандић.
Са много сете у гласу, додао је и ово. – Три претходна прелазна рока желео сам да одем са клупе и остајао због људи који воде клуб. Знамо се од малих ногу, заједно смо дошли у Раднички, пријатељи смо, али више нисам могао. Стварамо младе, стално играмо са највише бонуса, а готово сваких пола године правио се нови тим. Клинци су одлазили, овде су имали шансу да играју и напредују, други клубови су имали другачију политику и није ми криво. Тешко је увек почињати из почетка.
Раднички је јесењу сезону завршио последњи, са свега девет бодова, од којих је седам освојено на гостовањима.
– Нисмо победили у свом дворишту и то пече. Резултати нису разлог одласка. Рекао сам да је промена неопходна, да нови тренер увек доноси и нову енергију, размрда екипу. Врата иза себе нисам затворио и неопходан ми је предах. Тренираћу у Академији Бамби петлиће и свим срцем навијати да Раднички остане у Српској лиги „Војводина“. Уз два, три искуснија појачања и само мало среће, које нисмо имали, може се пропуштено надокнадити – завршио је Предраг Кандић, сад већ бивши тренер Зрењанинаца.

Б. Цв.

ТАНАСИЋ ПРЕГОВАРА

Директор црвено-црних, Душан Танасић, помирио се са Кандићевом одлуком.
– Посветио се максимално, дуго је на клупи и увек је тражио и пружао максимум и од себе и од других. Одмах смо почели да тражимо новог тренера. Обавио сам неке разговоре и верујем да ћемо брзо до решења — рекао је Танасић.

Извор: http://www.zurnal.rs

ОБЈАВЉЕНО: 23. 12. 2022.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!