ОДЛИЧНИ РЕЗУЛТАТИ ДИНАМА 1945

ЛЕП БОД У БЕЛЕГИШУ

Панчево – Фудбалери Динама 1945, под вођством тренера Дејана Паунковића, остварили су пет победа, реми и четири пораза, док су се у Купу Србије пласирали међу 32 екипе и играће против суперлигаша Вождовца крај Тамиша.

– Добро смо одиграли против Подунавца у Белегишу и задовољан сам бодом. Могли смо, можда, и до три, јер смо имали неколико прилика, али идемо даље, са још јачим радом на тренинзима – истакао је Паунковић.

На клупу „брзог воза” стигао је у летњој паузи.

– Остварили смо резултате које нико није очекивао. Имамо много младих и талентованих играча, радом и понашањем на тренинзима показују да резултати нису случајни. Треба да будемо стрпљиви да стасају и верујем да ћемо заједнички снагама направити корак више.

На реду је сусрет са старим ривалом Борцем из Шајкаша.

– Добро познајемо госте и очекујем неизвесну утакмицу. Један детаљ могао би да и морамо да будемо опрезни. Верујем да бисмо могли још једном да обрадујемо навијаче. Немамо проблема око састава и сви су у комбинацији. Атмосфера је на високом нивоу, играчи испуњавају све што се од њих очекује. Очекујем да ће трибине бити добро попуњене и да освојимо три бода – каже Паунковић.

Б. Стојковски

Извор: http://www.zurnal.rs

ОБЈАВЉЕНО: 20. 10. 2023.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!