ОДРЖАН КАМП ТАЛЕНТОВАНИХ СУДИЈА ОРГАНИЗАЦИЈЕ СУДИЈА ФСВ (ВИДЕО)

Камп талентованих судија Организације судија Фудбалског савеза Војводине одржан је од 08. до 10. децембра 2023. године  у Бечеју.

Учесници Кампа биле су судије из Талент-ментор програма, односно 18 најталентованијих судија из све три групе Војвођанских фудбалских лига који су у три дана имали прилике да слушају предавања еминентних предавача.

 

 

Учеснике Кампа поздравио је генерални секретар Фудбалског савеза Војводине Миодраг Цвијић који је истакао да је ФСВ увек подржавао и да ће подржавати овакав вид рада Организације судија јер на тај начин се свакако доприноси још већем бољитку и квалитету фудбала широм Војводине. Нагласио је значај континуиране едукације и најмодерније методологије у процесу развоја судија. Препознавање тога и даље деловање у том правцу резултирало је да већ дуги низ година најбоље домаће судије долазе из региона Војводине, што свакако није случајно.

Председник Организације судија ФСВ Бранко Павловић се захвалио генералном секретару и обећао да ће Организација све учинити како би оправдала поверење челних људи Фудбалског савеза Војводине и како би фудбал у Војводини и Србији био и даље најпопуларнији спорт.

Посебан печат као гости и предавачи на Кампу оставили су ФИФА судије Новак и Милош Симовић који су несебично поделили своје знање са полазницима програма.

Младе судије и ментори су предавања ових сјајних гостију пратили са великим интересовањем уз максималну пажњу, а утисци које су понели својим кућама и својим судијским организацијама су феноменални.

Предавачи на Кампу били су још и председник ОС ФСВ, Бранко Павловић и национални инсруктори-предавачи Никола Томичић и Јовица Шавија.

Кампу су присуствовали и сјајни и посвећени ментори судија из Талент-ментор програма Урош Суботић, Горан Лековић, Роберт Киш-Чепеги, Саша Богићевић, Јовица Милин, Драган Милошевић и Олајош-Нађ Матија који су у вишесатном разговору указали судијама на све позитивне, али и негативне ствари које су уочене код њих током јесењег дела сезоне.

На крају треба истаћи да је, уз крем судијске организације Србије и стопроцентан одзив судија и ментора, Камп апсолутно испунио очекивања и да ће Организација судија ФСВ и сам Фудбалски савез Војводине у пролећном делу сезоне имати снажну основу и подршку у Талент-ментор програму.

 

 

 

 

 

ОБЈАВЉЕНО: 10. 12. 2023.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!