ОДРЖАН СЕМИНАР ДЕЛЕГАТА И СУДИЈА ФУТСАЛ ЛИГЕ ВОЈВОДИНЕ

У одличним условима Центра за физичку културу „Драго Јововић“ у Врбасу, 20. септембра 2022. године, одржан је редован семинар делегата и судија Футсал лиге Војводине за јесењи део такмичарске 2022./23. сезоне.

Семинар је отворио и све време пажљиво надгледао, председник Организације судија ФС Бранко Павловић који се уверио у тренутни потенцијал и обећао да ће се учинити додатни напори како би се положај Футсала у Војводини поправио.

Семинару је присуствовао и уважени гост Миле Бекрић, комесар за такмичење Футсал лиге Београда.

Делегати су били успешни на провери теоретске спремности и на тај начин омогућили Комесару за такмичење Борису Правиловићу да може да рачуна на све њих за почетак првенствене трке која је планирано за наредни викенд.

Судије су под будним оком Комесара за суђење Предрага Бељевића, Регионалног фитнес инструктора ФСС Илије Брдара и агилног асистента Марка Делибашића успешно положили тест теоретске спремности, као и тест физичке спремности.

Предавање на тему Футсал Правила игре одржао је Футсал инструктор 1. категорије и бивши међународни Футсал судија Драгутин Божовић.

Лекарске прегледе су сви делегати и судије успешно завршили.

Футсал лига Војводине почиње 24. септембра 2022. године.

 

 

 

ОБЈАВЉЕНО: 21. 09. 2022.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!