ОДРЖАНЕ СЕЛЕКТИВНЕ УТАКМИЦЕ ИНСТРУКТОРСКЕ СЛУЖБЕ ФСВ ЗА ИГРАЧЕ РОЂЕНЕ 2009. И 2010. ГОДИНЕ

Стручни штаб Инструкторске службе Фудбалског савеза Војводине, на челу са регионалним инструктором – селектором ФСС Александром Стевановићем, задуженим за регион ФС Војводине, спровео је 30. новембра 2022. године селективне утакмице у Спортском центру у Убу за око 60 најбољих играча рођених 2009. и 2010. године и то против вршњака из Фудбалског савеза Региона Западне Србије.

У раду су учествовали и регионални инструктори из Војводине Данило Бјелица, Бојан Незири, Борислав Јовановић и Дејан Веселиновић.

Утакмице у којима је резултат био у другом плану протекле су сјајној атмосфери (иако се морају истаћи обе победе, 4:2 – 2009. годиште и 11:4 – 2010. годиште) у којој су дечаци из Војводине показали сву у раскош талента који поседују и показали да фудбал у Војводини и Србији има светлу будућност.

На крају се мора истаћи да је на све учеснике ове селективне активности феноменалан утисак оставио новоизграђени спортски центар у Убу чији је главни протагониста Немања Матић, прослављени српски репрезентативац који је уједно био и домаћин селекцијама Војводине и Западне Србије.

 

 

 

ОБЈАВЉЕНО: 04. 12. 2022.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!