ОЏАЧАНИ НИ ПРОТИВ КИКИНЂАНА НЕЋЕ БИТИ У НАЈЈАЧЕМ САСТАВУ

Иако је Текстилац у благом паду форме, атмосфера међу играчима је добра. Имали су капитен Божичић и саиграчи згуснут распоред у последњих двадесетак дана, што се неминовно одразило на нешто слабије игре и резултате.
 
Оџачани су, у среду, у Новом Саду са канаринцима одиграли утакмицу четвртфинала Купа Војводине. Желели су пробој у наредну рунду, али стигао их је умор у другом полуврмену и морали су да честитају домаћинима пролаз у финале. Прво полувреме било је добро и били смо бољи од Новосађана. Створили смо и три повољне прилике, али нису били прецизни Владић и Вуковић. У другом делу пали смо у игри, што су „канаринци“ искористили, постигли два гола и пласирали се у наредну рунду. Сада ћемо сву пажњу да усмеримо на преостале утакмице првенства, јер желимо да освојимо што више бодова – каже Милован Панков, помоћник шефа струке Драгана Ивановића.
 
Данас долази ОФК Кикинда, која се бори  за опстанак.
 
– По ко зна који пут нећемо на терен извести најбољи састав, сада ће изостати повређени Матић и Балабановић. Картоне имају Станковић и Брборић, па ће прилику добити други момци. Без обзира на те неповољне околности, имамо обавезу да заиграмо најбоље што можемо и победимо. Пошто Кикинђани још нису изгубили све шансе за опстанак, сигурно ће покушати да освоје, можда, и спасоносне бодове, па се унапред неће предати. Не смемо да потценимо госте и њихове мотиве, па може да се очекује занимљива угакмица. Надам се, ипак, да ћемо доћи до бодова, погребни су нам због што бољег пласмана – јасан је Панков.
 
Аутор: Р. Медић
 
ОБЈАВЉЕНО: 14. 05. 2022.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!