ОЏАЧАНИ СВЕ ИСКОРИСТИЛИ

ПОРАЗ НАФТАГАСА (ЕЛЕМИР) НА ГОСТОВАЊУ ТЕКСТИЛЦУ

Нафтагас није успео да парира Текстилцу у Оџацима и лидер је уписао још једну победу. Тим из Елемира био је ослабљен и тренер Владимир Грбушић имао је много проблема око састава.

Због картона из јесење сезоне, одсуствовали су капитен Никола Грбић, Владимир Степанов и новајлија Зоран Швоња, Александар Чигоја је повређен, Драган Ћушић чека на операцију колена…


7 ПОБЕДА

Елемираца, два ремија и шест пораза, за девето место


– Тешко је било саставити везни ред и нисмо могли доћи до игре каже Грбушић. – Домаћин је био у улози фаворита и зналачки искористио што му се указало. Били смо борбени, али нисмо успели да парирамо искуснијем домаћину. Због иступања Сомбораца бићемо слободни и имамо простора и времена да се посветимо тренажном процесу.

У наредном мечу Нафташи ће бити гости Првом мају у Руми.

– Имамо времена да се припремимо и анализирамо игру противника. Једина жеља је да будемо комплетни и не треба да говорим колико нам значе фудбалери који нису имали право играња у Оџацима.

 У финишу припремног периода, готово две недеље, голгетер Миљан Миливојев био је одсутан. Прво је био повређен, па кад се опоравио,четири да на притисла га је висока температура. Против Текстилца предводио је тим.

– Оџачани су били бољи и ослабљени нисмо могли да парирамо. Текстилац је на добром путу да се пласира у виши ранг, док ми желимо да будемо што ближи врху и верујем да ћемо успети. Против Румљана, без обзира што су домаћини, имаћемо прилику за поправни. Кад смо у најјачем саставу, са свима можемо да се надигравамо – рекао је Миљан Миливојев први стрелац екипе.

Б. Цв.

ПОПРАВНИ У РУМИ: Миљан Миливојев, голгетер Нафтагаса

Извор: http://www.zurnal.rs

ОБЈАВЉЕНО: 10. 03. 2023.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!