ОЏАЧАНИ ЗАВРШИЛИ СЕЗОНУ ИСПОД ОЧЕКИВАЊА

ИВАНОВИЋ ЈОШ ЕНИГМА

Завршена је сезона у Српској лиги Војводина, а Текстилац је у Руми савладао Први мај – 4:3. Румљани су, почетком другог полувремена, имали предност од три гола и чинило се да ће Оџачани доживети убедљив пораз.
Двоструки стрелац био је Шавија, а по један постигли су Сердар и Владић. Биланс капитена Божичића и саиграча је 14 победа, шест ремија и десет пораза. Освојено је 48 бодова, уз гол-разлику 62:38, за четврто место.
Већ после шест утакмица у наставку било је јасно да од вишег ранга неће бити ништа. Ивановић је после сусрета са Тисом отишао на боловање и уследио је пад. Учинак током пролећа био је скроман: пет победа, четири ремија и шест пораза уз гол-разлику 31:13, па је освојено само 19 бодова.
Кад се ове чињенице анализирају јасно је да пролеће није било резултатски успешно, јер је освојено десет бодова мање него у првој етапи. Побеђени су, у Оџацима, Вршац и ОФК Бечеј уз реми са Фениксом у Старој Пазови, што је доказ да је екипа могла и више у наставку трке за бодове.
– Играчима смо дали вољно после утакмице у Руми. Не знамо како ће да се заврши сарадња са шефом струке Драганом Ивановићем који је био дуго на боловању, а у тој ситуацији посао је преузео помоћник Милован Панков, водио је екипу у последњих девет утакмица. Неизвесно је и да ли ће остати руководство, а о свим темама биће више речи у наредним данима, јер припреме за наредну сезону требало би почну око 5. јула. Проблема има много, а подршке нема, све се свалило на леђа само Милојка Ерића – каже Веселин Ђурковић, спортски директор Текстилца.

Р. Медић

Извор: http://www.zurnal.rs

ОБЈАВЉЕНО: 10. 06. 2022.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!