ОФК БАЧКА ИСПУШТАЛА ВОЂСТВА НА ГОСТОВАЊИМА

СКУП ПАД КОНЦЕНТРАЦИЈЕ

Слика са терена, после два кола Српске лиге Војводина није баш објективна по питању игара и учинка ОФК Бачке. Не тако давно суперлигаш, тим из Бачке Паланке, у прва два кола освојио је само бод.

– Наишли смо у Шајкашу на доброг ривала, Борац има искусан тим, али пад концентрације скупо нас је коштао. Десио се и у првом колу и, такође дошао нам главе и у гостима Тиси. Водили смо и на крају утакмице остали без победе. Распоред на почетку првенства није нам наклоњен, у прва четири кола имамо три утакмице у гостима. У следећем колу стиже нам зрењанински Раднички, а затим идемо Првом мају у Руму. У Адорјану смо водили, Тиса је славила 2:1, а ривал је у Шајкашу успео да изједначи на 1:1 и закине нас за два бода. Са прве утакмице сам изостао, из породичних разлога нисам могао да предводим екипу – каже Триво Илић, тренер ОФК Бачке.

Тиса, Први мај и ОФК Кикинда имају свих шест бодова из прве две утакмице. ОФК Бачка је састављена, углавном, од младих фудбалера, а што се лиге тиче нијансе су у питању, нема велике разлике међу ривалима.

– Жао ми је што немамо још неколико бодова, комотно смо могли да на прве две утакмице да освојимо макар четири бода, али охрабрује што немамо финансијске проблеме, атмосфера је добра, задовољни смо свим аспектима, једино бодовним учинком нисмо, јер није у складу са приказаним играма. Зато је фудбал и занимљив, и најпопуларнији спорт на свету, тај тас на ваги обично превагне на противничку страну кад екипа не искористи шансе, као по правилу стигне казна. Имали смо зицер у Шајкашу при нашем вођству, али исход је реалан. Нико нам није крив што после два кола немамо најмање четири бода у табели – искрен је Триво Илић, искусни шеф стручног штаба.

Извор: http://www.zurnal.rs

ОБЈАВЉЕНО: 23. 08. 2023.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!