ОФК БАЧКА – ОФК КИКИНДА 0:1 (ВИДЕО)

СРПСКА ЛИГА „ВОЈВОДИНА“

ОФК БАЧКА – ОФК КИКИНДА 0:1 (0:1)

Бачка Паланка – Стадион: „Славко Валетин Вава“. Гледалаца: 100. Судија: Немања Стојчевић (Сомбор) 7. Стрелац: Лалић у 38. минуту. Жути картони: Плавшић, Јаковљевић, Веселиновић, Влајков (ОФК Бачка), Ђукић, Станаћев, Лолић (ОФК Кикинда).

ОФК БАЧКА: Ћулибрк 7 (Стајковић 7), Плавшић 6, Петовић 6, Брборић 7, Јаковљевић 6 (Перишић 6,5), Трифуновић 7, Веселиновић 6 (Примановић 6,5), Анђелковић 6, Влајков 6,5, Јовишић 6 (Милијашевић -), Стаматовић 6 (Бобак -).

ОФК КИКИНДА: Опарница 7,5, Јокић 7, Лукић 7,5, Дељић 7,5, Кецман 6,5 (Ђукић -), Станаћев 7,5, Бенке 7,5 (Живојнов -), Мирков 6,5, Молнар 7 (Ивановић -), Нађпал 7,5 (Радовановић -), Лолић 8.

Играч утакмице: Вељко Лолић

Паланчани су први запретили, у другом минуту Стаматовић је шутирао са осам метара, али лопта је завршила поред голмана Опарнице. Домаћини су поново били у прилици у 6. минуту, Трифуновић је шутирао са седам метара, али лопта је завршила у наручју голмана.

Из прве боље прилике гости су повели, у 38. минуту Лолић је главом са осам метара сместио лопту у угао иза голмана Ћулибрка за вођство Кикинђана.

У наставку играло се углавном између шеснаестераца, а бољих прилика и није било.

У другом полувремену први су запретили гости, Јокић је у 86. минуту ушао у шеснаестерац, искоса са леве стране, шутирао по земљи, али голман Ћулибрк био је на висини задатка и спречио најгоре.

У финишу, гости су били у прилици преко Живојинова да удвоструче предност. Играч Кикинде прошао је по десној страни и када се спремао да упути ударац ка голу, голман Бачкопаланчана је сјајно интервенисао.

М. Ђ. Кременовић

Извор: http://www.zurnal.rs

 

ОБЈАВЉЕНО: 12. 05. 2024.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!