ОФК БАЧКА ПОЧЕЛА ПРИПРЕМЕ СА НОВИМ-СТАРИМ ТРЕНЕРОМ

ТРИВО ИЛИЋ ЗА СПАС

Под руководством Триве Илића, новог — старог тренера, фудбалери ОФК Бачке почели су припреме за наставак првенства у Српској лиги Војводина. Јесења трка није била успешна, па зимују на 14. месту са десет бодова и у наставку такмичења предстоји жестока борба за очување статуса.

На састанку, пре првог тренинга, играчима и тренерима обратио се Лазар Вјештица, директор ОФК Бачке. Истакао је да су средства за функционисање клуба обезбеђена и да ће сви играчи кренути са исте позиције.

– Неће нам бити лако, али верујем у остварење циља и очување трећелигашког статуса. Апелујем на ред, рад и дисциплину од првог дана припрема, јер је то један од најважнијих предуслова за постизање добрих резултата – истакао је Вјештица.

Триво Илић наследио је на клупи Милана Митровића:

– ОФК Бачка је мој клуб, стасао сам као играч и афирмисао сам се и као тренер. Да не верујем да можемо остати у лиги, сигурно да не бих ни долазио. Руководство је довело неколицину младих играча и значајно ћемо да подмладимо екипу. Пред нама је тежак задатак, али кроз добар рад током припрема и утакмице, са јаким противницима, можемо до остварења циља.

Паланчани су заказали тестове са Инђијом, Радничким из Сомбора, Новим Садом…

– Са Текстилцем из Оџака, биће генерална проба. После јаких утакмица, имаћемо јаснију слику могућности. Извесно је да ће екипа дати све од себе – каже Триво Илић.

Списак долазака, требало би да буде закључен крајем наредне недеље.

М. Ђ. Кременовић

Извор: http://www.zurnal.rs

 

 

 

 

ОБЈАВЉЕНО: 22. 01. 2023.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!