ОФК БАЧКА – СТАНИШИЋ 3:1

СРПСКА ЛИГА “ВОЈВОДИНА“

ОФК БАЧКА – СТАНИШИЋ 3:1 (2:0)

ОФК БАЧКА: Грчић 8, Јелић 7, Ракић 7 (Стаматовић -), Бајић 8, Трифуновић 8 (Гагић -), Илић 7 (Петковић -), Миленковић 7,5 (Влајков -), Вукановић 7,5, Пантић 7, Митић 6,5 (Пањак 7), Сремчевић 7.

СТАНИШИЋ: Марковић 7, Андрић 6, Матијаш 6, Кулпинац 6, Станић 6,5, Вемић 6, Жижа 6, Ивандекић 6, Радета 6, Лазић 7, Ђурђев 6,5 (Резић -).

Играч утакмице: Немања Трифуновић

У дербију зачеља Бачка је потпуно заслужено освојила три бода у дуелу са екипом Станишића. Већ у трећем минуту дошла је у вођство када је Ракић убацио лопту у шеснаестерац гостију са десне стране, а Трифуновић главом са три метра послао лопту у небрањени део мреже. У 35. минуту након гужве у шеснаесгерцу гостију, Ракић је шутем по земљи сместио лопту у десни доњи угао голмана Марковића. Из једне акције која није много обећавала гости су у 57. минуту смањили вођство Бачкопаланчана. Лазић је шутирао са ивице шеснаестерца по средини гола, а лопта је завршила испод пречке у мрежи гола голмана Грчића. У 69. минуту постављен је коначан резултат. Миленковић је убацио лопту у шеснаестерац гостију а Пањак сместио лопту у леви угао гола голмана Марковића.

М. Кременовић

Извор: www.zurnal.rs  

ОБЈАВЉЕНО: 23. 04. 2023.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!