ОФК БЕЧЕЈ 1918 – СЛАВИЈА (НС) 3:1

ПРИЈАТЕЉСКА УТАКМИЦА

ОФК Бечеј 1918 – Славија (НС) 3:1 (3:0)

Бечеј – Градски стадион крај Тисе. Гледалаца: 50. Судија: Далибор Бечановић (Бечеј). Стрелци: Зељковић у 15, Тутњевић у 26. из пенала и И. Кудрић у 41. за ОФК Беочеј, Бурка у 70. за Славију.

ОФК БЕЧЕЈ 1918: Милованов, Варга, Зељковић, Татић, Бркић, Тугњевић, Дабижљевић, Томић, И. Кудрић, Н. Кудрић, Дервиши. Играли су још: Дринчић, Хасечић, А. Ћук, Марковић, Џарић, Драшко, Ј. Ћук, Живановић, Бајић, Кувекаловић, Попадић.

СЛАВИЈА: Чавић, Велковски, Убовић, Сарић, Гајић, Богојевић, Дражић, Батинић, Асани, Ружић, Бајић. Играли су још: Завишин, Стојков, Жакула, Кнежевић, Вучковић, Сјепановић, Кученић, Добрин, Бурка, Божовић, Цвјетиновић.

Српсколигаш са Тисе тек у трећем припремном окршају стигао је до победе. Савладао је момке са новосадске Салајке (3:1), а одлука о победнику пала је у првом делу.
Агресивни почетак није донео резултатску потврду, јер је Ненад Кудрић, на пас Томића, у другом минуту, погодио место где се спајају пречка и статива.
После центаршута Томића из корнера, Зељковић је, код прве стативе, сместио лопту у мрежу. Десет минута касније, Убовић је фаулирао Ненада Кудрића, а капитен Тутњевић био је ситуран са беле тачке.
У финишу, прорадио је братски тандем Кудрић. Старији Ненад је центрирао, а код друге стативе Игор је постигао првенац у дресу Бечејаца.
У насгавку, нови састави на терену. Повратник у Војвођанску лигу Југ, тај део решио је минималним резултатом, а на центаршут Божовића прецизан је био Бурка. Стиче се утисак да су се у судару резервиста боље снашли гости, али не толико да анулирају предност из првог дела.

В. Јанков

Извор: http://www.zurnal.rs

ОБЈАВЉЕНО: 18. 07. 2022.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!