ОФК БЕОГРАД – МЛАДОСТ ГАТ 2:0

ОФК БЕОГРАД – МЛАДОСТ ГАТ 2:0 (0:0)

Београд – Омладински стадион. Гледалаца: 100. Судија: Стефан Филиповић. Помоћници: Жељко Ђурић, Милан Недељковић. Жути картони: Мимовић, Кнежевић, Ђермановић, Н. Митуљикић, Касалица (ОФК Београд), Танасин, Живковић, Абаџија (Младост ГАТ). Играч утакмице: Александар Ђермановић. Стрелци: 1:0 Марковић у 65, 2:0 Ђермановић у 76. минуту

ОФК БЕОГРАД: Поповић, Мимовић (од 18. Н. Станковић), Гојковић, Ђермановић, Илић, Марковић, Илић, Кнежевић (од 79. М. Станковић),  Ј. Митуљикић (од 79. Касалица), Н. Митуљикић (од 85. Бајић), Георгијевић (од 79. Адеми).

МЛАДОСТ ГАТ: Елесин, Дробњак, Бугарин, Јездовић, Танасин, Живковић (од 80. Бјелош), Брборић, Видовић (од 69. Илић), Балабановић (од 80. Ђуричин), Павлица (од 69. Абаџија), Вујаклија (од 62. Чечарић).

Неће се превише памтити шта се дешавало на Старој Карабурми, осим победе Романтичара, десете у сезони. Евидентно је да се екипа Симе Крунића налази у благој кризи што се тиче игре, али најважније je дa резултати не трпе.

На Омладинском стадиону виђена је успаванка у првих 45 минута. Ко није гледао првих 25 минута, ништа није пропустио.

Тек у 26. минуту виђено је прво узбуђење. Јован Митуљикић је центрирао, Георгијевић је крај прве стативе захватио лопту главом и завршила је преко гола. Била је то једина ситуација вредна помена у растрзаном и прекидима исецканом првом делу.

У другом полувремену виђено је нешто више прилика.

Романтичари су повели у 65. минуту, Никола Митуљикић убацио је лопту на петерац, капитен Марковић био  је најприсебнији и са пет метара савладао је Владана Елесина за велико славље.

Није овај гол допринео бољој игри. Гости су безуспешно покушавали да направе нешто у нападу, али игру Новосађана у нападу најбоље илуструје чињеница да је најистуренији Вујаклија, покушавао нешто да промени и у 60. минуту једноставно уморио се од узалудног трчања.

У 76. минуту решено је питање победника: Јован Митуљикић је центрирао, на лопту натрчао Ђермановић и ударцем главом погодио мрежу.

Извор: http://www.zurnal.rs

ОБЈАВЉЕНО: 22. 10. 2023.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!