ОФК КИКИНДА БЕЗ БОДОВА У СТАРЧЕВУ 

ЈАРЧЕВИЋ ТРАЖИ ИЗЛАЗ ИЗ КРИЗЕ

Кикинда – Лидер војвођанског „Истока”, на почетку утакмице у Старчеву, контролисао је игру, али Борац је већ после четврт сата и кикса штопера Божића, дошао до предности. Кикинђани су до одмора имали неколико добрих ситуација пред голом Борца и велики број корнера и прекида, али изједначења није било.

Ивановић је, у наставку, био у стопостотној шанси, а на супротној страни, у гужви и после два одбитка, Борац је оверио тријумф.

 – Опет смо примили гол који није својствен озбиљним екипама. Лоша селекција паса и решења, за бригу су, али упркос серији пехова и повреда, нисмо клонули духом. И даље смо лидери, анализираћемо све и сабрати снаге. Лепо је када се побеђује, али првак се постаје ако се из кризних ситуација пронађе брз излаз – каже тренер Јевто јарчевић.

Сусрет на југу Баната обележила је и тешка повреда одличног везисте Александра Миркова, после дуела у другом полувремену страдала је глава, па је пре повратка кући, морао и у панчевачку болницу.

– Желимо му брз опоравак, најмање 15 дана мораће да мирује, па ће тек тада да се врати у тренажни процес. Остали ће да појачају рад ове седмице и морају да покажу колико вреде већ у суботу када чекамо Ботошане, а онда нас очекује серија тешких гостовања и дербија. На муци смо, али сада треба да се испрсимо, јер то и јесте драж фудбала – јасан је Јарчевић.

Д. П. П.

ВАН ТЕРЕНА 15 ДАНА: Александар Мирков/ОФК Кикинда

Извор: http://www.zurnal.rs

 

 

 

ОБЈАВЉЕНО: 05. 04. 2023.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!