ОФК КИКИНДА – ДИНАМО 1945 1:0

СРПСКА ЛИГА “ВОЈВОДИНА“

ОФК КИКИНДА – ДИНАМО 1945 1:0

Кикинда – Градски стадион. Гледалаца: 350. Судија: Марко Попов (Зрењанин). Стрелац: Ивановић у 55. минуту. Жути картони: Ђукић, Лолић, Станаћев, тренер Шпоња (ОФК Кикинда), Богдановић, Обадовић, тренер Паунковић (Динамо 1945).

ОФК КИКИНДА: Француски, Јокић, Лукић, Бељић, Станаћев, Бенке (од 82. Ђукић), Ивановић (од 77. Молнар), Нађпал (од 69. Живојнов), Мојсиловић, Говернор, Лолић (од 82. Радовановић).

ДИНАМО 1945: У. Марковић, С. Ђошић (од 84. Благојевић), Богдановић, Колоцка (од 46. Бојић), Парађина, Обадовић, В. Ђошић, Лакић-Пешић, Милићевић (од 46. Јамбрушић), Делић (од 68. Делибашић), Радисављевић (од 33. Малиџан).

Победом од 1:0, на Градском стадиону, над панчевачким Динамом, фудбалери ОФК Кикинде вратили су се на треће место табеле српсколигашке „Војводине“. У првом делу утакмице на рубу Великог парка, играло се на половини Панчеваца, ређале су акције и опасни покушаји Кикинђана. Лолић и Станаћев отворили су серију па је потом Мојсиловић из гужве био близу поготка, а онда и Бељић, када је након корнера упутио лопту главом под пречку, али ју је голман Динама избио у корнер. До одмора и Рафаел је опробао шут с дистанце, али се још једанпут истакао чувар мреже Панчеваца.

Лолић и Станаћев отворили су серију па је потом Мојсиловић из гужве био близу
поготка, а онда и Бељић, када је након корнера упутио лопту главом под пречку, али ју је голман Динама избио у корнер. До одмора и Рафаел је опробао шут с дистанце, али се још једанпут истакао чувар мреже Панчеваца.

И наставак је започео у истом ритму, с разликом да је ОФК Кикинда ипак откључала браву гостију. Након корнера,
уследио је скок Ивановића и ударац главом за вођство Кикинђана. Одмах потом Лолић је могао удвостручути предност, неометан се нашао пред голманом гостију, али му је практично главом спустио лопту у наручје. Контролисала је ОФК Кикинда до краја игру и догађања на терену, а тек у самом финишу Панчевци су двапут запретили.

ОБЈАВЉЕНО: 21. 04. 2024.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!