ОФК КИКИНДА – КАБЕЛ 1:1

Реми по правди на северу Баната, након обострано борбене утакмице с много дуела и трчања, у 10. колу: ОФК Кикинда — Кабел 1:1. 

Ослабљени Кикинђани у уводу су, после брзе акције Бенка који је саплетен у продору, шокирали фаворита. Сигуран је у петом минуту с пенала био Мирков. Иако прилично растрзани и с доста грешака у додавању, Новосађани су потом принудили домаћина да опасно живи, а у финишу првога дела Кабел је и материјализовао бољу игру. Одиграли су Новосађани у 44. минуту на брзину из аута, Сердар је заврнуо на петерац, а снашао се Милисављевић и из прве поравнао.

Наставак је тако кренуо као да је почетак, а средином другога дела голман Опарница истакао се, након незгодног ударца гостију, извукао је лопту из самог доњег угла и проследио у корнер. Међутим, шансу утакмице у дубокој судијској надокнади промашио је Кикинђанин Спаић. Ђукић га је мајсторски избацио у први план и када је егзекуција била неминовна, у ситуацији један на један, голман гостију млади „бонус“ Богуновић спасио је пораза свој тим, а арбитар Чапо, који је превише респектовао госте па и благо их фаворизивао, означио је крај.

ОФК КИКИНДА: Опарница, Бељић, Чеман (Спаић), Бенке, Мирков, Ивановић, Дукић, Рафаел, Барбул (Радовановић), Виловски (Молнар), Лолић (Ђукић).

Извор: http://www.kikindski.rs

ОБЈАВЉЕНО: 14. 10. 2023.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!