ОФК КИКИНДА – НАФТАГАС 2:3

ПРИЈАТЕЉСКА УТАКМИЦА

ОФК Кикинда – Нафтагас (Е) 2:3 (2:2)

Кикинда – Гледалаца: 200. Судија: Стојадинов (Кикинда). Стрелци: Молнар у 3. и Бенцке у 37. за ОФК Кикинду, Бачвански у 19, Ренић у 30, Миливојев у 56. за Нафтагас.

ОФК КИКИНДА: Савков, Барбул, Ђукић, Лукић, Радовановић, Кецман, Лолић, Бенцке, Мирков, Молнар, Ивановић. Играли су још: Опарница, Радосављевић, Галешев, Јовановић, Јарић, Рафаел, Попесков, Виловски, Бељин, Хајду, Шевић.

НАФТАГАС: Галин, Самарџић, Јеличић, Грбић, Вукоје, Швоња, Степанов, Бачвански, Ренић, Миливојев, Савановић. Играли су још: Оморјан, Дермиши, Зорић, Стојисављевић, Пандуров, Попов, Лазић, Милошев, Панић, Лилић, Видић.

У другој провери српсколигаша, Кикинђани су добро ушли у меч и рано повели голом повратника Молнара који је у ситуацији један на један, претходно примивши дугу лопту, матирао Галина. Бачвански је на супротној страни, из близине, убацио лопту у мрежу, пошто је Миливојев претходно покушао нешто између ударца и набачене лопте. До одмора – преокрет. Ренић је донео предност Елемирцима, а претходно је одбрана домаћина изиграна на малом простору у шеснаестерцу. До одмора Бенцке је ипак изједначио лепим ударцем након одбитка, а после изведеног корнера, пребацио је читав букет играча и голмана гостију. Од почетка наставка Кикинђани су заиграли са других 11 играча, и у 56. минуту гости су преко Миливојева, којег је спојио Ренић, стигли до новог вођства, а онда је и тренер Кандић заиграо са резервистима. До краја, иако је било шанси на обе стране, промене није било.

ФОТО: ОФК Кикинда

Извор: http://www.zurnal.rs

ОБЈАВЉЕНО: 16. 07. 2023.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!