ОФК КИКИНДА – ОМЛАДИНАЦ (НБ) 2:0 (ВИДЕО)

СРПСКА ЛИГА “ВОЈВОДИНА“

ОФК КИКИНДА – ОМЛАДИНАЦ (НБ) 2:0 (0:0)

Кикинда – Гледалаца: 300. Судија: Душан Пјевац (Темерин) 6. Стрелци: Ђукић у 90+3. Миркову 90+5. минуту. Жути картони: Мојсиловић, Шевић, Ивановић, Ђукић, Бељић, Савков, Радовановић, Рафаел (ОФК Кикинда), Станимировић, Максимовић (Омладинац).

ОФК КИКИНДА: Савков -, Белић 8,5, Бенке 7 (Радовановић 7,5), Мирков 8, Ивановић 8, Попесков 7 (Ђукић 8), Мојсиловић 7, Кецман 7,5, Рафаел 8, Барбул 7 (Лукић -), Лолић 7,5.

ОМЛАДИНАЦ: Ђокић 6,5, Милићевић 6,5, Малиш 6 (Мисић 6,5), Максимовић 7 (Биочанин -), Добријевић 7,5, Ахчин 7, Дашић 6,5, Радић 6,5, Ћебић 6 (Радисављевић 6,5), Станимировић 6,5, Тодоровић 6,5 (Рамовић -).

Играч утакмице: Бељић

У тврдој утакмици чинило се да је на помолу реми, а онда је у трећем минуту надокнаде из корнера убацио Радовановић, Ивановић је одиграо главом ка другој стативи, а Ђукић изблиза убацио лопту у мрежу за вођство домаћина и велику радост. У петом минуту надокнаде Мирков је био у шанси, можда је чак и фаулиран од голмана Ђокића за најстрожу казну судија није мислио тако, али је неспоразум голмана гостију и дефанзивца искористио Мирков и убацио у мрежу за потврду победе. Пре голова било је по неколико опасних покушаја на обе стране, Станимировић је у првом делу спасавао Омладинца избивши лопту пред гол цртом, а на другој страни Тодоровић је био у одличној прилици да донесе предност Новобановчанима. У последњем минуту првог дела Лолић је изванредно извео соло продор и лепо шутирао, али није имао среће, а у наставку игре и Ивановић је био у доброј шанси пред голом Омладинца. У 90. мало пре голова, Ахчин је био у скоро идеалној ситуацији, али је тукао поред гола. Сусрет је обележио и главни арбитар Пјевац из Темерина, чак седам жутих картона доделио је играчима Кикинде и још један Шевићу, резерви, а утисак је да за тим у више од половине случајева није било потребе.

 

 

Д. П. П.

Извор: http://www.zurnal.rs

ОБЈАВЉЕНО: 13. 08. 2023.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!