ОФК КИКИНДА У МИРНОЈ ЛУЦИ: ОДАХНУО И ШПОЊА

Кикинда – Минималном победом у Бачкој Паланци, фудбалери ОФК Кикинде освојили су бодове за миран финиш сезоне и у преостала три кола играће без стреса и за што бољи пласман. Владимир Шпоња, шеф струке, после бројних упозорења која је слао ученицима током пролећа, коначно може да одахне.

– После лошег периода, слабе енергије и много критика с разлогом упућених на наш рачун, успели смо да великом жељом и пожртвовањем дођемо до вредне победе. Бачка је показала да има квалитет за више бодова него што их је освојила и били смо свесни да нас чека тежак задатак. Определили смо се за нешто затворенију игру, чекали шансе из контранапада и то нам је на крају донело позитиван исход – каже Шпоња.

На Градски стадион долази Раднички.

– Зрењанинци одлично изгледају на терену, тренер Левнаић добро је сложио коцкице. Екипа игра с пуно самопоуздања, делује дисциплиновано, распуцана је и биће то комшијски дерби. Верујем да ће нас последња победа покренути, скинули смо притисак, а сада је жеља да будемо пласирани у горњем делу табеле. Враћају се Рафаел и Мојсиловић, али ни у овом колу нећемо бити комплетни, јер је Ђукић под знаком питања, док је картоне упарио Станаћев – каже Шпоња.

Д. П. П.

Извор: http://www.zurnal.rs

ОБЈАВЉЕНО: 16. 05. 2024.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!