ОФК ОСЕЧИНА – СЛОГА (Е) 0:4

У пријатном амбијенту два ривала су одиграла одличну утакмицу у којој су Ердевичани, захваљујући много бољој игри у другом полувремену, славили.

Прво полувреме је донело тактички добро игру обе екипе. Играло се опрезно без много прилика а једну од ретких успео је да искористи Воларевић.

У наставку игре Ердевичани су створили знатан број прилика и, што је најважније, успели су 3 да реализују. Играли су боље и ангажованије при чему се истакао двоструки стрелац Воларевић. Са друге стране, екипа Осечине је створила 2 изузетне прилике. Међутим, у првом покушају осујетио их је одлични Веселиновић док су се у другом покушају прилично обрукали. Ердевичанима, након мини припрема у Крупњу, следи повратак на свој стадион где им од 28.07. предстоје утакмице на традиционалном турниру. У првом сусрету снаге ће одмерити Хајдук из Дивоша и Мачва из Богатића док ће Слога дочекати Словен из Руме.

ОФК Осечина – Слога (Е) 0:4 (0:1)

Крупањ, терен са вештачком подлогом, Стрелци: Воларевић у 25. и 65., Угљешић у 51. и Ћирић у 75. минуту.

ОФК Осечина: Савић, Бајић, Нинић, Л: Ђуричић, Марко. Ђуричић, Матић, Миљковић, Павић Н. Павић С. Ђуричић Милан, Станишић. Играли су још: Шарић, Недељковић, Пајић, Јовановић, Брадоњић

Слога: Трнић, Утвић, Стојшић, Дробац, Ђуркић, Херцег, Стојчић, Угљешић, Макивић, Рукавина, Воларевић. Играли су још: Веселиновић, Бајуновић, Крстић, Ћирић, Опојевлић, Станивуковић, Марчок, Перић.

Извор: http://www.sportin.biz

ОБЈАВЉЕНО: 25. 07. 2022.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!