ОФК ВРБАС ГОСТ ЈЕДИНСТВА: ИСТОРИЈСКИ УСПЕХ

ОФК Врбас, другопласирани на „Северу“, у баражу за пласман међу српсколигаше, састаће се са Јединством из Руменке, најбољом трећепласираном екипом све три групе Војвођанске лиге. У првој утакмици, данас, биће гости, а ривал је непознаница за играче Драгана Тепавчевића.

– Задовољни смо досадашњим резултатима и ово је за нас историјски успех јер је клубо снован 2007. године. – каже Зоран Нинић, дугогодишњи секретар.

Врбашани се до сада нису сретали са Јединством.

– Очигледно се ради о до-ћброј екипи, па нас очекују две тешке утакмице. Клуб има подршку града и настојаћемо да се домогнемо српсколигашког друштва, што би за цео регион био огроман успех – јасан је Нинић.

Велике заслуге припадају иДрагану Тепавчевићу, шефу стручног штаба, а од 15 играча, који су продефиловали током пролећног дела првенства,м12 је поникло у ОФК Врбасу.

– Бараж ће за њих бити велики подстрек, очекујем да буду на очекиваном нивоу, као у недавно завршеном првенству кад смо заслужено освојили друго место и право да се боримо за виши ранг. Циљ нам је Српска лига, био бито успех за клуб и град Врбас, регион – рекао је Тепавчевић.

О Јединству само речи хвале.

– Квалитетна екипа, млада, са добрим тренером, све је то предуслов за коректан сусрет. Мислим да ће одлучити мирноћа играча, а сваки сегмент игре, помало невидљив, могао би да одлучи. Чујем да ће бити добра посета, па очекујем спектакл, узмнаду да ће ОФК Врбас искорачити у виши ранг.

М. Јовичић

Извор: http://www.zurnal.rs

ОБЈАВЉЕНО: 09. 06. 2024.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!