ОФК ВРБАС – МЛАДОСТ (БП) 3:2

ВОЈВОЂАНСКА ЛИГА “СЕВЕР“

ОФК Врбас – Младост (БП) 3:2 (0:0)

Врбас- Стадион Шлајз. Гледалаца 100. Судија: Атила Шипош (Србобран) 7. Стрелци: Краиновић у 86. и 90. Радојковић у 66. минуту за ОФК Врбас, Владисав у 51. и Пожарев у 71. Минуту за Младост. Жути картони: Јелић, Срдановић (ОФК Врбас), Фабри, Пожарев (Младост)

ОФК ВРБАС: Дамјановић 7, Радојковић 7, Воруин 7, Јовановић 7 (од 50. Ковачевић 7 ), Клисарић 7 (од 90. Шафрањ -), Јелић 7, Живкуцин 7, Бичкеји 7, Срдановић 7 (од 79. Ђурковић -), Краиновић 8, Калуђеровић 7

МЛАДОСТ: Младеновић 6, Ожват 6, Брајковић 6, Стојисављевић 6 (од 65. Штефек -), Лаћарак 6 (од 65. Анђелковић -), Грковић 7, Фабри 6, Јакуш 7, Страчински 6 (од 46. Владисав 7), Сердар 6, Пожарев 7

Играч утакмще: Краиновић

Врбашани су имали у првом делу утакмице две идеалне прилике да постигну голове али су прво Јелић а потом и Бичкеји били непрецизни. У наставку утакмице права фудбалска посластица са пуно голова. Повели су гости након изведеног корнера и ударцем главом Владисава голман домаћих Дамјановић био је немоћан. Изједначили су Врбашани после изненадног ударца Радојковића у 66. минуту када се лопта одбила од неког гостујућег играча и улетела у мрежу.
Опет су гости повели након стативе домаћих јер је уследио брз контранапад по десној страни а Пожарев је у супротан угао лопту послао у мрежу. У завршници сусрета два гола Краиновића. Прво у 86. Када је Радојковић пробио по десној страни, центрирао а Клисарић главом добацио до Краиновића који је полуволејом закуцао мрежу гостију. И коначно, Краиновић у последњем минуту је постигао трећи, одлучујући погодак за домаће након асистенције Калуђеровић и нападач домаћих је из другог покушаја матирао Младеновића.

М. Јовичић

Извор: http://www.zurnal.rs

ОБЈАВЉЕНО: 14. 05. 2023.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!